Help, de psycholoog verzuipt!

Auteur: Frits Bosch
ISBN: 9789492458940
Verschenen: 22-02-2019
Leverbaar: Direct
Levertijd (NL): Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Druk: 1e druk
Productvorm: Zachte kaft
Taal: Nederlands
Uitgever: Stichting Beroepseer
Aantal pagina’s: 270
€ 20,00
Bestellen via: https://beroepseer.vrijeboeken.com/book/9789492458940-help-de-psycholoog-verzuipt.html

Omschrijving

‘Help, de psycholoog verzuipt!’ biedt een intrigerende blik in de praktijk van eerstelijnspsycholoog Frits Bosch, een pionier in zijn vak. Een bonte verzameling aan praktijkverhalen uit zijn 36-jarige loopbaan passeert de revue. Bij Bosch vormde het persoonlijke contact met de cliënt altijd de basis voor zijn hulp. Hij zocht bij iedere cliënt een passend hulpaanbod en maakte gebruik van minimale interventies die vaak verrassend succesvol uitpakten.

Ondanks de hoge waardering van cliënten en huisartsen kregen Bosch en collega’s veel tegenwerking van machtige partijen in en rond de GGZ, die voorstander zijn van grootschalige gestandaardiseerde hulp. Help, de psycholoog verzuipt! is daarom meer dan een persoonlijk verslag van een psycholoog die vecht voor zijn beroepseer. Het is een fascinerende analyse van de GGZ in Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *